· 

Thee = HIP! gaat van start!

Een nieuw avontuur!

De baan is opgezegd, het roer gaat om... spannend.. holy moly ja!! Maar oh wat voelt dit goed! Maar nu wordt het dus menis.. Niet in angsten denken maar in passie! Hop hop gas erop zou mijn oudste zoon tegen mij zeggen.

Dus dat ga ik dan ook maar gewoon doen!

Het concept van Thee = HIP! is eindelijk klaar! Het duurde even maar ook dat is een proces. In een notendop:

  • Ik wil dat uit eten gaan voor iedereen toegankelijk is. Dus ook voor de mensen met een kleine portemonnee!
  • Je kan kiezen uit de lunch tafel, de thee tafel of de dessert tafel.
  • Ik maak restaurant gerechten maar dan aan mijn eettafel (maximaal 8 personen.)
  • Of aan jouw tafel!
  • Je neemt je eigen theekopje, wijnglas en bestek mee vanuit huis, en neemt deze ook weer terug! (in het kader van ontspullen..)
  • Uiteraard schenk ik bij de gerechten heerlijke theeën!
  • Je krijgt een samenvatting mee naar huis met daarin de recepten en uitleg van de theeën.
  • Oh ja, wil je samen snijden, koken, de tafel dekken (en opruimen) dan mag dat natuurlijk!

En verder?

Ik blog over o.a: eten, thee, budget reizen, minimalisme, de leukste gesprekken aan mijn eettafel en ga zo maar door!

Hop hop, gas erop!

Mijn avontuur gaat echt beginnen! Vanaf 1 september kan de je lunch of thee tafel reserveren. In de tussentijd besteed ik mijn (werk)..tijd aan de blogs van Thee = HIP!,de menu's, theeën etc. Uiteraard ga ik ook even genieten van de vrijheid, zon, budget vakanties, kids, en het proces van  minder geld = minder spullen! So stay tuned! Fijne zomer allemaal!

Reactie schrijven

Commentaren: 0