· 

Project: 30kitchen day 1

Ik kijk op YouTube en zie de ene minimalist na de andere. Dat wil ik ook! Niet mijn eigen video's maken maar een minimalistisch huishouden, levensstijl.. call it what you want. Ik wil less in plaats van more!

Maar hoe ga je van more naar less?

Het klinkt zo mooi dat ontspullen. Marie Kondo is mijn nieuwe goeroe. Maar serieus in een gezin van 5 waar moet ik beginnen? Help Marie, help! Shit geen Marie te bekennen, wat nu? Ik denk toch echt zelf aan de slag. Ik verdeel mijn huis in zones en begin in de zone waar ik het meeste ben.. de keuken!

Doei, doei mooi servies..

Nou doei, doei is heftig hoor. Laat ik gewoon elke dag beginnen met 1 la. Dat houdt het overzichtelijk en haalbaar. Misschien moet ik het project30kitchen noemen. Binnen 30 dagen is mijn keuken getransformeerd in een mooi minimalistisch geheel.

Vandaag 1 september dag 1:

Daar ga ik dan! De eerste dag is begonnen. Nog maar 29 dagen te gaan. Bij welke la zal ik beginnen.. welke is het minst pijnlijkst of andersom het makkelijkst? Waarom doe je dit? (hoor ik je denken.) Nou eigenlijk om meer rust in mijn hoofd te krijgen. Om mij en mijn gezin te ontdoen van alle overbodige spullen. Tussen haakjes, dat is veel heel veel!

Na project30kitchen ga ik door naar project30woonkamer&hal..

Tenminste dat hoop ik! Uiteraard schrijf ik hier een vervolg op..  met dan uiteindelijk het eindresultaat. Zit je zelf ook midden in de fase van ontspullen of heb je goede tips en tricks voor mij? Laat hier dan een reactie achter. Ik ben benieuwd.

Stoppen met lullen (uh.. bloggen) en nu poetsen (=ontspullen.)

Ik ben er klaar voor. Klaar voor mijn eerste lade. Klaar voor de strijd. hierna nog maar 29 dagen te gaan... ik kan dit! Jij ook? Veel liefs, van Marie...uh ik bedoel Tabitha.

Reactie schrijven

Commentaren: 0