· 

Boodschappen voor de deur.

Naast donaties ook gewoon boodschappen voor de deur.

En niet zomaar boodschappen, maar ook van te voren vragen wat nodig is. Hoe ongelooflijk attent! In deze gekke tijden van al die dolle, dwaze en roekeloze hamsteraars in de winkels heeft het winkellandschap meer iets weg van een commando trainings parcour. A, je wilt kopen wat op je lijstje staat (= mission impossible!) B, je wilt Corona vrij de winkel weer uit (kansloos...)

De schappen zijn leeg..

Zoals Rutte zei: er is genoeg wc papier voor al onze dwarse Nederlanders om tien jaar te kunnen poepen...! En nog begrijpen mensen deze toch wel in hele duidelijk (Nederlandse) taal de boodschap niet... Laten we hopen dat de rust weer langzaam, of heel snel (daar gaat mijn voorkeur naar uit) terug keert. En scholen open!... PLEASE! (sorry kreet van een moedeloze, tikkeltje vermoeide, in het bezit van een kort lontje.. moeder).

Nogmaals bedankt voor alle lieve donaties!

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen/schrijven: super bedankt bekende en onbekende mensen voor de donaties! Van klein tot heel groot alles is welkom! We gaan gewoon door, in ieder geval tot 1 juni!

Reactie schrijven

Commentaren: 0