· 

Mijn sabbatical leven tot nu toe

Mijn sabbatical tot nu toe. By Thee is Hip!
Mijn sabbatical tot nu toe. By Thee is Hip!

 

Ik mag niet klagen! Ik schrijf dit terwijl ik zit te genieten van een heerlijk kopje thee (Milky Oolong Bio, uit China, voor de theekenners onder ons..) En rust in huis, heel veel rust. De kids zijn namelijk op school ( = feestje voor de mama..) Eigenlijk zou ik nu hard aan het werk moeten gaan, maar dat doe ik niet. Nee in plaats daarvan geniet ik. Morgen ga ik echt weer even in de wereld van thee en koken duiken. Vooral omdat ik een leuke opdracht heb eind mei. 

 

Géén stress

 

Eind mei is immers ver weg. En mijn stads tuinkamer zal pas in september worden gebouwd. Ik ga zelf de keuken bouwen gewoon omdat dit mij super leuk lijkt. Ook ben ik al druk bezig met de inrichting. Wel een opgave hoor, al die woontijdschriften met een heerlijke kop thee in de zon doorspitten.. Iemand moet het doen!

 

Géén geld..

 

Er komt nog niks binnen. Gisteren deed ik mijn belasting aangifte over 2020... tja dat jaar is een financieel verloren jaar voor Thee is Hip! Echter voor mij persoonlijk zeker niet. Ik ben uit de ratrace gestapt. Leer steeds meer over minimalisme, financiële vrijheid, D.I.Y., Thee, biologisch eten, en interieurstyling. 

 

Wel tijd voor de kinderen en Netflixen..

 

Misschien is dat het mooiste van mijn sabbatical tot nu toe. Een cadeautje in de vorm van snotneuzen, luiers (voor het slapen), 50 keer per minuut mama horen, (de ene keer met een lief stemmetje (= vertederend) de andere keer schreeuwend.. (= gaat door merg en been!) Eten koken en dan mezelf horen zeggen: hallo het is hier geen hotel... (ode aan mijn mama..) 

 

Wassen, heel véél wassen en dan ook nog opvouwen.. strijken doe ik niet, ik vertik het! Ik heb serieus geen blouse meer in mijn minimalistische kast hangen! Ik heb nu ook tijd om te ontspullen, dat is een never ending story.. wordt vervolgd! 

 

Tijd voor koken, uitgebreid boodschappen doen, inspirerende boeken lezen en uiteraard Netflixen! Kortom tot nu mag ik zeker niet klagen over mijn sabbatical. Behalve over mijn overtollige Corona kilootjes... Gelukkig gaat bijna de sportschool weer open. Daar Netflixte ik letterlijk vier keer per week op de loopband. Daarna in de gewichten hangen en ik was zo fit als een hoentje! Nu is dit hoentje een plofkip geworden.. Kortom werk aan de winkel!

 

Fijne maandag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0