About tea, oh no about me!

About Tabitha van Dasselaar, Thee is Hip!
About Tabitha van Dasselaar, Thee is Hip!

Hey jij daar, wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten!

 

Over jezelf schrijven is best raar. Ik heb geleerd dat de eerste zinnen belangrijk zijn voor een lezer. Want binnen een paar seconden besluit jij, mijn trouwe, toekomstige lezer.... Of je op deze geweldige pagina/website blijft of niet. Voel jij de druk al? Ik dus wel hè! 

 

En ik moet in deze alinea de kern beschrijven.. Oké de kern over mijzelf in een notendopje. Ik was een freelance kok. Werkte in verschillende horecakeukens. Verdiende super goed.  Alleen de werktijden waren ronduit beroerd. Conclusie ik kon mijn werk niet meer combineren met ons gezin: drie boys (energievreters!) Lichamelijk ging ik er ook niet op vooruit (appelfiguur.) Plus de passie voor koken was weg. Groot probleem dus!

 

En toen? Ik zie het wel, je zit op het puntje van je stoel...

 

Concreet gezien had ik dus een groot probleem. Het zou zomaar een midlifecrisis kunnen zijn, het ontstond immers rond mijn veertigste.. Het verhaal gaat verder: ik begon aan de theesommelier opleiding. Deze heb ik inmiddels afgerond. Mijn doel was thee workshops geven in combinatie met gerechten. Vandaar de naam Thee is Hip!

 

Hoe leuk ik de workshops ook vond mij passie lag ook bij het schrijven en content creëren. En toen ging mijn duurzame ledlampje boven mijn bol branden. Waarom schrijf ik niet over thee? En laat ik dan meteen ook eten als onderwerp doen, (is toch de kok in mij...) Tja dan kon ik net zo goed een stapje verder gaan en reizen, culinaire hotspots en inspirerende boeken erbij pakken. Why nut?

 

Ondertussen organiseer ik nog steeds leuke aanschuiftafels en doe ik freelance kook klusjes voor leuke opdrachtgevers! Klinkt leuk toch? En wat doe jij in het dagelijks leven?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0