· 

Theetuin: "De Torteltuin" een verborgen schat in Nispen!

 

Deze plek valt onder de categorie: gezellige theetuin. Nee eigenlijk moet ik zeggen: bijzondere theetuin! Als je vanuit de stad komt ga je meteen in de chill stand. Of je nou wilt of niet, het gebeurd daar in die magische tuin gewoon vanzelf.

 

Je waant je zelfs een beetje op het idyllische Franse platteland! De tuin is prachtig! Vol mooie bloemen, gezellige plekjes om te zitten en oh boy ze hebben hun eigen kippetjes, bijen en zwemvijver. Ook aan het kleine grut is gedacht. Er staat een mega trampoline, een zeilbootje tussen de bloemen en er is een leuke zandbak voor de aller kleinsten. Ideaal want op deze manier kunnen papa en mama ook even rustig hun drankje op drinken (= zeldzaam, dus genieten maar!)

 

En dan het culinaire gedeelte... Zucht, de zelfgemaakte taartjes zijn zooo heerlijk! De koffietjes zijn van ware barista kwaliteit en de theeën  zijn samengesteld door de eigenaresse, tevens theesommelier! Dus je begrijpt die zijn heerlijk!

 

Theetuin in Nispen: de Torteltuin. By Thee is Hip!
Theetuin in Nispen: de Torteltuin. By Thee is Hip!

Een theetuin om te delen!

 

Dat is de intentie van de eigenaresse.  Aan de bezette tafeltjes vol dagjes mensen en levensgenieters is dat te zien! De bloemen staan prachtig in bloei. De bijen zoemen van plant naar plant. De kippetjes leggen heerlijke verse eieren. Deze kan je trouwens ook weer kopen in het winkeltje, aanrader al zeg ik het zelf! Verse jam wordt uiteraard ook zelf gemaakt. Voor een vriendenprijsje siert deze de volgende dag jouw ontbijttafel!  Kortom het is hier prima vertoeven! 

 

B&B in de theetuin in Nispen

 

Er wordt volop gebouwd aan een B&B in de theetuin. Als deze af is, is het plaatje van het ultieme relaxen compleet. Dan staat deze bijzondere overnachtingsplek hoog op mijn lijstje. Tot die tijd moeten we het doen met de leuke en bijzondere theetuin, ook geen straf al zeg ik het zelf!

 

Theetuin: de Torteltuin in Nispen. Een plekje in het groen om even bij te komen. By Thee is Hip!
Theetuin: de Torteltuin in Nispen. Een plekje in het groen om even bij te komen. By Thee is Hip!

Zelf de Torteltuin bezoeken?

 

Na het lezen van mijn enthousiaste theetuin review plan jij meteen een reisje naar Nispen! Hop kids in de auto, lekker muziekje aan en je dagje uit kan beginnen! Of lekker met vriendinnen de high tea reserveren aan de mooie houten tafel midden in het groen. Ik zeg: gewoon doen! 

 

Wil je meer informatie klink dan op de link: Theetuin de Torteltuin in Nispen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0