Drink jij al genoeg water?

Water, drink jij genoeg water per dag? By Tabitha van Dasselaar
Water, drink jij genoeg water per dag? By Tabitha van Dasselaar

Watertje erbij?

 

Gisteren was ik voor het eerst van mijn leven bij de chiropractor, a.k.a: de kraker! Behalve dat ik hier ook een blog over kan schrijven ging er een wereld over water voor mij open. Laat ik als eerste zeggen dat ik één van die gelukkigen ben die water gewoon lekker vind. Dus het drinken daarvan is voor mij een eitje!

 

Maar waarom moeten we water drinken?

 

Heel kort door de bocht: het is verdomd gezond voor je lichaam! Water doet allerlei goede dingen met je lichaam. Het enige nadeel wat ik kan bedenken van genoeg water drinken: je moet veel piesen! Maar wil je echt weten waarom water drinken belangrijk voor je is, en wat water nou precies voor je doet? Lees dan hier het artikel van het Voedingscentrum. 

 

Mijn tip:

 

Gebruik zo'n handige waterfles. Deze sleur je overal mee naar toe. Kan je hergebruiken en met een kek design maak je ook nog eens de blits! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0