Hebben jouw spullen al een thuis in je huis?

Hebben jouw spullen al een thuis in je huis? By Tabitha van Dasselaar
Hebben jouw spullen al een thuis in je huis? By Tabitha van Dasselaar

Ontspullen is hip!

 

Net als jij natuurlijk, anders zou je mijn te gekke blog niet volgen! Maar laats zat ik op Netflix een aflevering: The joy of balance van Marie Kondo te kijken. En daar zei iemand: onze spullen hebben geen thuis in ons huis. Dat klinkt toch prachtig en heel triest tegelijk.

 

Hebben jouw spullen een thuis?

 

Omdat we zoveel spullen bezitten zien we vaak niet eens meer wat we hebben. Kopen we spullen puur om het kopen of omdat we het echt nodig hebben? Hoe krijg je het voor elkaar om je spullen weer een thuis te geven in je huis? Wil je tips en tricks over hoe je kan ontspullen? En wil je weten welke voordelen het je kan opleveren. Kijk dan eens naar de website van minimalisten uit Amerika.  Of lees de boeken van Marie Kondo. Proberen kan toch? Wie weet woon jij straks weer in een opgeruimd huis!

Reactie schrijven

Commentaren: 0