Tweedehands spullen, leuk of meuk?

Koop jij tweedehands spullen of alles nieuw? By Tabitha van Dasselaar
Koop jij tweedehands spullen of alles nieuw? By Tabitha van Dasselaar

Ben jij al fan van de kringloop?

 

Of loop je liever met een grote boog om al die tweedehands winkels heen. Misschien bestaat jouw huis alleen maar uit fonkelende nieuwe spullen. Mijn advies, duik toch eens een keer een tweedehands winkel in. Wil je niet gezien worden, draag dan je hippe dure zonnebril! Want stel dat je het wel leuk vind...  hallo hek van het dam!

 

Goedkoper, net zo goed en beter voor het milieu!

 

Dat zijn zomaar drie redenen die ik uit mijn tweedehands mauw schud. Ja je leest het goed! Ik draag met een gerust hart tweedehands kleding! Meestal krijg ik kleding van mijn schoonmoeder. Ze mag dan wel zeventig zijn, ze is dol op kleding shoppen en gaat dan meteen ook voor kwaliteit. Als ze erop uit gekeken is krijg ik het gewassen en gestreken (mega relaxt!)

 

Maar daar blijft het niet bij, tweedehands woonaccessoires zijn the bomb!

 

Zo kan je bij de kringloop leuke vazen halen, retro servies, ik heb zelfs een plantenkas voor een paar euro op de kop getikt. Daarnaast heb ik net van onze basisschool allemaal leuk houten speelgoed gekregen voor noppes, niks, nada! Hoe leuk is dat!

 

Selectief...

 

Wel een kanttekening hier... Ik ben wel selectief. Anders staat binnen no time ons huis propvol en als minimalist in spé is dat natuurlijk een dikke no go! Maar heb je persé iets nodig doe dan eens gek en ga naar de tweedehands winkel bij jou om de hoek. Wie weet bevalt het je! Ik heb je gewaarschuwd. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0