Weg ermee, van Dennis storm

Must read: Dennis Storm: Weg ermee! By Tabitha van Dasselaar
Must read: Dennis Storm: Weg ermee! By Tabitha van Dasselaar

Als je dan toch iets wilt kopen vandaag...

 

Koop dan dit boek! Daarna ga je wel twee keer nadenken als je weer iets wilt kopen. Dennis Storm legt de vinger op de zere plek. Waarom kopen we toch zoveel spullen? En maken al die spullen ons juist vrolijk of ongelukkig?

 

Wil jij ook alles wat je buurman heeft?

 

We doen allemaal mee. Is ook niet gek, elke dag worden we letterlijk achtervolgd door advertenties. Deze zeggen ons dat we aan de hand van hun producten een leuker, makkelijker en geslaagder leven kunnen leiden. Wie wil dat nou niet? Met als gevolg: onze huizen puilen uit! Geld vliegt eruit, vaak meer dan dat er daadwerkelijk binnen komt. Gevolg: dikke vette schulden, al op jonge leeftijd.

 

Dat kan anders volgens Dennis Storm!

 

Hop, uit die shopping gekte stappen. Kritisch kijken naar wat je al hebt. Al je overbodige meuk doneren aan het goede doel. En alleen nog maar iets aanschaffen als je het daadwerkelijk nodig hebt. Niet alleen goed voor je innerlijke rust maar ook voor je bankrekening! Deze kleurt ineens groen net als het klimaat! Ik zeg: lees het boek (geef deze weer door) en spread the word! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0