Bewaar jij je oude tijdschriften nog?

Bewaar jij je oude tijdschriften nog? Minimalisme by Tabitha van Dasselaar
Bewaar jij je oude tijdschriften nog? Minimalisme by Tabitha van Dasselaar

Hoe vaak kijk jij nog naar je oude tijdschriften?

 

Ben jij een echter hoarder en bewaar je elk tijdschrift en kookboek in je kast? Ziet er wel kek uit al zeg ik het zelf... Wordt de stapel zo groot a la storthoop Freggels 3.0. Of is Marie Kondo je nieuwe bff en bezit je maar een paar boeken en tijdschriften? In welke categorie val jij eigenlijk?

 

Minimalisme by Tabitha van Dasselaar
Minimalisme by Tabitha van Dasselaar

Marie Kondo en ik zijn bff-jes...

 

Ik heb in totaal zeven mooie boeken waar ik nog regelmatig in kijk. Voor de rest ben ik over gegaan op digitaal lezen. Of ik leen boeken uit de straatbieb, heb ik ze uit dan gaan ze weer linea recta terug, Max Verstappen is er niks bij!  Dit doe ik ook vaak met mijn tijdschriften. Naast dat tijdschriften bizar prijzig zijn (why?) weet ik dat er weer iemand anders blij van wordt. Hoe gaaf is dat! 

 

Conclusie: ik heb al mijn oude hippe kookboeken en tijdschriften weg gegeven. Door de strenge selectie heb ik er dus nog maar een paar van over. Mis ik al mijn andere boeken en tijdschriften niet? (ik hoor het je denken!) Nee eigenlijk niet. Het enige waar ik wel spijt van heb, is dat ik er zoveel geld aan heb uitgegeven. Ga ik toch liever een keer (of vijftig) op een prachtig terras een taartje eten met een mooie Oolong thee en gezellig gezelschap erbij . Ik wil niet weten hoeveel geld ik over het balkje heb gesmeten bij het aanschaffen van al die culinaire hippe boeken.. Sommige dingen wil je gewoon niet weten en dit is er zeker één van! Au!

 

P.s. het boekenkastje is gemaakt van sloophout van een vriendin.

 

Oh ja ik wou nog even zeggen dat ik dol ben op sloophout. Zo kreeg ik laats een paar kromme steiger planken van een vriendin. Een paar schroeven erin en hoppa je hebt een minimalistisch (scheef) + (gratis) kastje. Het tijdschriften kistje heb ik ook voor noppes, nada niks gekregen van school. Ze waren flink aan het ruimen en ik dacht meteen: why nut? En het houten tijdschriften rekje aan de muur is ook gemaakt van resthout die we over hadden van onze verbouwing. Likje verf en klaar is je spot goedkope eye catcher! En jij? Behoor jij tot kamp Marie of ben je meer een Freggel? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0