Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Woensdag 2 oktober: de Thee & tijdschriften tafel = VOL!

Tijd: van 10:00 tot 12:00 uur

Meenemen: gebruikte tijdschriften/boeken om mee te ruilen. Er worden twee soorten theeën geschonken met uitleg. Daarbij een huisgemaakt dessertje/taartje. Je krijgt een samenvatting mee met uitleg over de theeën, en het recept van het dessert. Kosten 12,50,- euro per persoon. Totaal aantal plekken: 10 stuks

Donderdag 7 november (= vol!) Afternoon tea tafel!

Helaas voor jou zit deze Afternoon tea tafel al vol! Wil je toch een keer deze tafel reserveren? Neem dan even contact met Thee = HIP! op.

 

Hier schenk ik 3 theeën en vertel daar uitgebreid over. Daarnaast  serveer ik er  kleine hapjes bij. Zowel zoet als hartig. Uiteraard is alles zelfgemaakt!  Aan het einde krijg je een samenvatting mee via de email in pdf file naar huis zodat je thuis alles rustig kan nalezen en de keuken in kan gaan. Alleen als je dat wilt natuurlijk!

 

Datum: donderdag 7 november

Tijd: 15:00 tot 17:30

Locatie: bij Thee = HIP!

Prijs per persoon: 25,- euro

Aantal plekken beschikbaar 10:  = VOL!

Donderdag 14 november: Afternoon tea tafel voor 2 personen (=vol)

Helaas voor jou zit deze Afternoon tea tafel al vol! Deze tafel is gereserveerd speciaal voor 2 personen. Jullie kunnen lekker bijkletsen en genieten van heerlijke theeën en gerechtjes.

 

Wil je ook een keer deze tafel reserveren? Neem dan even contact met Thee = HIP! op.


Bij de afternoon tea tafel  schenk ik 3 theeën en vertel daar uitgebreid over. Daarnaast  serveer ik er  kleine hapjes bij. Zowel zoet als hartig. Uiteraard is alles zelfgemaakt!  Aan het einde krijg je een samenvatting mee via de email in pdf file naar huis zodat je thuis alles rustig kan nalezen en de keuken in kan gaan. Alleen als je dat wilt natuurlijk!

 

Datum: donderdag 14 november

Tijd: 13:00 tot 16:00

Locatie: bij Thee = HIP!

Prijs per persoon: 25,- euro

Aantal plekken beschikbaar: VOL!

Zondag 17 november: B-day tafel (40!) = vol

Een tafel vol mensen die belangrijk zijn voor de jarige! Dat samen met veel herinneringen, heerlijke theeën en geweldige gerechtjes (al zeg ik het zelf!)

 

Wil jij zelf ook met een select groepje vrienden je verjaardag vieren op een speciale manier? Dan kan dat gewoon bij Thee = HIP! Ik serveer heerlijke theeën en kleine gerechtjes, hier vertel ik uiteraard ronduit over! En jullie genieten van elkaar aan mijn of jouw tafel. Kortom een onvergetelijke verjaardag!

 

 

 

 

Tijd: in overleg

Locatie: ook in overleg

Prijs per persoon: 25,- euro

Aantal plekken beschikbaar: locatie Thee = HIP! 10 personen. Op jouw locatie dat beslis jij.

 

Woensdag 20 november: De kook tafel voor 2 personen, op locatie = VOL!

Wil jij altijd verse pesto in je koelkast hebben staan? Of wat dacht je van zelf heerlijke Thaise aioli maken? Of een basis salsa verde die perfect past bij jouw pasta gerecht. En een antiboise mag natuurlijk ook niet ontbreken! Meld je dan aan voor de kook tafel met thee! Dan gaan we aan de slag. Ik zorg voor de verse ingrediënten, en schenk heerlijke theeën. En jij gaat naar huis met een bakje eigen gemaakte, groene pesto, Thaise aioli dip, verse salsa verde en antiboise. Ook mail ik je een samenvatting in pdf file met de recepten van wat je hebt gemaakt! Kan je thuis meteen aan de slag!

 

 

Datum: woensdag 20 november

Tijd: 18:30 tot 21:00 uur

Locatie: op locatie van de gast.

Prijs per persoon: 25,- euro

Totaal aantal plekken beschikbaar: vanaf 2 personen  tot 8 personen.

Zelf meenemen: 4 plastic bakjes.

Inmiddels gereserveerd: 2 persoons- kookworkshop = VOL!

 

12 december: De ontbijt met thee tafel voor 2 personen = VOL!

Deze ontbijt tafel met thee voor  2 is speciaal gereserveerd op verzoek. Hier krijg je een tafel vol heerlijke ontbijt/brunch gerechtjes.  Daarnaast krijg je 3 heerlijke theeën met uitleg.

 

Er kunnen maximaal op de locatie van Thee = HIP! 10 personen aan tafel. Wil je dat ik naar jou toe kom? dan kan dat uiteraard ook!

 

 

 

Datum: donderdag 12 december

Tijd: 9:00 tot 11:30

Locatie: Thee = HIP!

Prijs per persoon: 17,50 eur0

= VOL!

 

 

Zaterdag 11 januari: lunchtafel = VOL!

Deze lunchtafel is inmiddels gereserveerd. Hier krijgen de gasten 3 heerlijke gerechtjes in combinatie met mooie theeën.

Wil jij ook een keer komen lunchen? Dan kan dat gewoon! Met z'n tweetjes of maximaal 12 personen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, en wie weet tot gauw!

Woensdag 15 januari: tijdschriften tafel!

Tijd: van 10:00 tot 12:00 uur

Meenemen: gebruikte tijdschriften/boeken om mee te ruilen. Er worden twee soorten theeën geschonken met uitleg. Daarbij een huisgemaakt dessertje/taartje. Kosten 12,50,- euro per persoon. Totaal aantal plekken: 12 stuks. Dus reserveer gauw!