Reizen · 24. april 2020
Ken jij een super leuke plek in Nederland waar ik perse moet overnachten omdat de locatie of accommodatie uniek is? Voor mijn blog ben ik opzoek naar deze locaties. Want toerist in eigen land is hipper de hip!

Thee · 20. april 2020
Ben je dol op zoet? Dan moet je als de sodemieter naar een goede thee winkel gaan! En de beste rooibos kopen die ze hebben! Maar wat is rooibos eigenlijk?

Foodies · 17. april 2020
Heb jij altijd al zelf pesto willen maken? Na dit recept doe jij niks anders meer! Geloof me, je koopt nooit meer een kant en klaar potje. Lees snel het hele gezonde basilicum pesto recept!

Hoe word je blogger · 13. april 2020
Ineens is alles anders door de Corona crisis. Mijn tiny huiskamer restaurant moet tijdelijk dicht en werken in de horeca zit er ook voorlopig niet in. Wat dan? Bloggen? Een foodblog starten?

Thee · 03. april 2020
Wil jij gezonde ice tea zelf maken? Zonder toegevoegde suikers! Wist jij dat ice tea maken heel makkelijk is? Lees dan hier gauw verder voor de twee makkelijkste ice tea recepten!

Foodies · 02. april 2020
Inmiddels ben ik alweer 89 gratis maaltijden verder. Bizar hoe snel dat gaat! Vandaag serveerde ik de lieve ouderen een lente risotto. Hoe toepasselijk, de zon begint ook steeds meer te schijnen, wat een feestje!

boeken · 01. april 2020
Vegetarisch.. jaren geleden kwam het niet in mij op om vegetarisch te koken. Sterker nog, ik vond vegetariërs gekkies... Oh boy wat had ik het verkeerd! Ze waren toen gewoon veel cooler dan ik ooit zal zijn. Nu ontkom je er niet aan. Vegetariër of vegan zijn, is hipper de hip!

Foodies · 01. april 2020
Deze soep komt van de Albert Heijn. Sinds kort hebben ze allerlei vers pakketten en ik mag daar een review over geven. De soepen maak ik voor mijn goede doel: gratis maaltijden voor de ouderen. Wat is er nou lekkerder dan een verse soep maken waarvan je de ingrediënten zelf hebt gesneden. Je hangt boven die pruttelende pan. Eigenlijk ben je gewoon een held in je keuken. Nou ja, zo voelt het dan!..

Thee · 31. maart 2020
Oké dit moet ik gewoon delen! Een tijdje geleden heb ik een workshop gehad over Pu-Erh thee..holy moly! Dat thee boeiend is weet ik natuurlijk als theesommelier. Maar dit was echt even een wow momentje! Misschien kwam het door de uitleg en het proeven of de combinatie van beiden maar wat is Pu-Erh thee gaaf!

Foodies · 30. maart 2020
Vanwege het Corona virus zit een groot gedeelte van de wereld thuis. Te werken of de kinderen bezig houden, beiden kan ook! Of dat haalbaar is...dat is weer een ander blog! Dan kan je net zo goed deze tijd positief omzetten en in de keuken gaan staan! Met deze dip maak je de (thuis) borrel of barbecue net even wat gezelliger. Doe je mee?

Meer weergeven