Thee · 31. maart 2021
Oké dit moet ik gewoon delen! Een tijdje geleden heb ik een workshop gehad over Pu-Erh thee..holy moly! Dat thee boeiend is weet ik natuurlijk als theesommelier. Maar dit was echt even een wow momentje! Misschien kwam het door de uitleg en het proeven of de combinatie van beiden maar wat is Pu-Erh thee gaaf!
Thee · 03. april 2020
Zelf ice tea maken, het klinkt zo moeilijk maar in werkelijkheid is het zo vreselijk makkelijk! Na het lezen van dit blog ga jij echt niet meer in de supermarkt ice tea kopen. Vooral nu niet in de Corona crisis.... Geloof me, zo simpel is het!

Foodies · 02. april 2020
Inmiddels ben ik alweer 89 gratis maaltijden verder. Bizar hoe snel dat gaat! Vandaag serveerde ik de lieve ouderen een lente risotto. Hoe toepasselijk, de zon begint ook steeds meer te schijnen, wat een feestje!
boeken · 01. april 2020
Vegetarisch.. jaren geleden kwam het niet in mij op om vegetarisch te koken. Sterker nog, ik vond vegetariërs gekkies... Oh boy wat had ik het verkeerd! Ze waren toen gewoon veel cooler dan ik ooit zal zijn. Nu ontkom je er niet aan. Vegetariër of vegan zijn, is hipper de hip!

Foodies · 01. april 2020
Deze soep komt van de Albert Heijn. Sinds kort hebben ze allerlei vers pakketten en ik mag daar een review over geven. De soepen maak ik voor mijn goede doel: gratis maaltijden voor de ouderen. Wat is er nou lekkerder dan een verse soep maken waarvan je de ingrediënten zelf hebt gesneden. Je hangt boven die pruttelende pan. Eigenlijk ben je gewoon een held in je keuken. Nou ja, zo voelt het dan!..
Foodies · 30. maart 2020
Vanwege het Corona virus zit een groot gedeelte van de wereld thuis. Te werken of de kinderen bezig houden, beiden kan ook! Of dat haalbaar is...dat is weer een ander blog! Dan kan je net zo goed deze tijd positief omzetten en in de keuken gaan staan! Met deze dip maak je de (thuis) borrel of barbecue net even wat gezelliger. Doe je mee?

Foodies · 30. maart 2020
Omdat ik (gratis) maaltijden voor de ouderen kook krijg ik ingrediënten gedoneerd. Zo ook rabarber. Leuk hoor, maar ik had dit nog nooit gemaakt.. dus hoppa: out of die box en googlen maar! Wat blijkt het is super simpel! En naar mijn mening ook nog eens heel erg lekker!
boeken · 29. maart 2020
Ik lees vaak in tijdschriften de term digital nomad.. maar wat is dat eigenlijk? En sterker nog, is het iets voor mij? Vandaar dat ik met dit boek in mijn handen stond bij de Bruna. Het mooie aan dit boek vind ik de positiviteit. In plaats van alle beren op de weg te beschrijven komen hier juist de mogelijkheden aan bod.

Foodies · 29. maart 2020
Deze salade kwam spontaan tot stand. Zoals de meeste gerechten bij mij. Ik kijk in de koelkast en zie wat ik heb liggen. Dan word ik pas creatief. Wat kan ik ermee? Ik heb een hekel aan verspilling dus ik maak elke week mijn restjes op.
Lifestyle · 25. maart 2020
Poef alle zekerheden zijn zo weggevlogen, foetsie! Ineens zit heel Nederland massaal thuis te werken. Grote kanttekening hierbij: met je kids (inclusief Duracell batterijen) om je heen, in je ontplofte VT wonen huis.. Een race van de mud masters is er niks bij (voor de #fitmoms onder ons..).

Meer weergeven