Goede doel

Goede doel · 23. maart 2020
En niet zomaar boodschappen, maar ook van te voren vragen wat nodig is. Hoe ongelooflijk attent! In deze gekke tijden van al die dolle, dwaze en roekeloze hamsteraars in de winkels heeft het winkellandschap meer iets weg van een commando trainings parcour. A, je wilt kopen wat op je lijstje staat (= mission impossible!) B, je wilt Corona vrij de winkel weer uit (kansloos...)

Goede doel · 22. maart 2020
Ik bedacht dit concept een paar dagen geleden. Dat kwam omdat mijn oma van 94 jaar oud eigenlijk toch wel een beetje vastzat in haar (op dit moment) gevangenis/verzorgingstehuis. Ze mag geen bezoek meer ontvangen en liever ook niet op dit moment de rare boze wereld in. Dat is voor haar een grote straf! Elke dag liep zij met de zwarte Rolls Royce onder de rollators door het dorp. Even een praatje maken met die, en een boodschapje doen bij winkeltje zus. Maar dat kan nu dus helaas even niet meer.

Goede doel · 21. maart 2020
Ineens staan we voor elkaar klaar. Mensen die voorheen onder de rader vielen, doen nu een grote stap naar voren in de spotlights. Niet omdat ze die machtige positie ambiëren. Maar omdat hun karakter dat toont. We praten weer echt met elkaar, vragen hoe het gaat (en menen dit ook!) Elk initiatief is mooi, onzelfzuchtig (hoop ik dan maar) en zit vol emoties.