Waar kan ik biologische boodschappen doen in omgeving Haaglanden?
Eten · 15. april 2021
Waar kan ik biologische boodschappen doen in omgeving Haaglanden? Die ook nog eens betaalbaar zijn. Ben jij ook zo benieuwd? Ga je mee op de biologische boodschappen toer van Thee is Hip!

Boeken tip: Weg ermee van Dennis Storm
Boeken tip · 14. april 2021
Wil je een boek lezen over minimalisme dat lekker weg leest? Dan ben je bij dit boek helemaal aan het juiste adres! Dit was het eerste boek wat ik heb gelezen over minimalisme. En oh boy wat een eye opener! Hij verteld in makkelijke taal hoe hij het minimalisme heeft ontdekt en nu een grote rol speelt in zijn leven.

Gebruik jij al cressen in je gezonde maaltijd?
Eten · 14. april 2021
Gebruik jij al cressen in je gezonde maaltijd? Je kan ze gewoon op je vensterbank kweken. Cressen zijn een feest voor elk gerecht.

Op de biologische toer!
Lokaal · 13. april 2021
Ga jij mee opzoek naar de meest leuke culinaire biologische en duurzame hotspots van Haaglanden en omstreken? Natuurlijk ga je mee!

De nadelen van minimalisme
Minimalisme  · 11. april 2021
Waarom vertelt niemand je over de nadelen van minimalisme? Wegen die op tegen de voordelen van minimalisme? Lees gauw verder.

Duurzaam koken, hoe doe je dat?
Minimalisme  · 11. april 2021
Kunnen we duurzaam koken? Zou minimalisme daarbij helpen? Van groot. groter, groots naar kleinschalig en duurzaam produceren? Is dat een ideetje?

Ken jij fay's foodies uit Oud Rijswijk al?
Lokaal · 09. april 2021
Fay's foodies de plek voor heerlijke betaalbare bezorgmaaltijden met een duurzame visie. En als we echt weer mogen kan je Fay ook vragen om je evenement van a tot z te regelen. Duurzaam ondernemen in Oud Rijswijk, Thee is Hip! is er dol op, en jij?

5 tips om makkelijker te koken
Eten · 07. april 2021
Maak koken makkelijker en leuker! Gebruik deze 5 tips en je wordt een echte keukenheld!

10 voordelen van minimalisme voor mij.
Minimalisme  · 06. april 2021
Lees hier gauw de 10 voordelen van minimalisme. Want geloof me minimaliseren heeft veel voordelen. Doe jij al aan minimaliseren?

4 redenen om te kiezen voor handgemaakt en duurzaam servies
Minimalisme  · 03. april 2021
4 redenen waarom je voor minimalistisch en duurzaam handgemaakt servies moet gaan.

Meer weergeven