Foodies

Foodies · 17. april 2020
Heb jij altijd al zelf pesto willen maken? Na dit recept doe jij niks anders meer! Geloof me, je koopt nooit meer een kant en klaar potje. Lees snel het hele gezonde basilicum pesto recept!

Foodies · 02. april 2020
Deze risotto heb ik gemaakt aan de hand van het vers pakket van de Albert Heijn. En nu de belangrijke vraag: is het een aanrader dit pakket?

Foodies · 01. april 2020
Deze soep komt van de Albert Heijn. Sinds kort hebben ze allerlei vers pakketten en ik mag daar een review over geven. Wat is er nou lekkerder dan een verse soep maken waarvan je de ingrediënten zelf hebt gesneden. Je hangt boven die pruttelende pan. Eigenlijk ben je gewoon een held in je keuken. Nou ja, zo voelt het dan!..

Foodies · 30. maart 2020
Vanwege het Corona virus zit een groot gedeelte van de wereld thuis. Te werken of de kinderen bezig houden, beiden kan ook! Of dat haalbaar is...dat is weer een ander blog! Dan kan je net zo goed deze tijd positief omzetten en in de keuken gaan staan! Met deze dip maak je de (thuis) borrel of barbecue net even wat gezelliger. Doe je mee?

Foodies · 30. maart 2020
Omdat ik (gratis) maaltijden voor de ouderen kook krijg ik ingrediënten gedoneerd. Zo ook rabarber. Leuk hoor, maar ik had dit nog nooit gemaakt.. dus hoppa: out of die box en googlen maar! Wat blijkt het is super simpel! En naar mijn mening ook nog eens heel erg lekker!

Foodies · 29. maart 2020
Deze salade kwam spontaan tot stand. Zoals de meeste gerechten bij mij. Ik kijk in de koelkast en zie wat ik heb liggen. Dan word ik pas creatief. Wat kan ik ermee? Ik heb een hekel aan verspilling dus ik maak elke week mijn restjes op.