Neem jij de tijd voor het lezen van een goed boek? Boeken tips van Thee is Hip!
Neem jij de tijd voor het lezen van een goed boek? Boeken tips van Thee is Hip!

Lees jij al een beetje?

 

Ik vond vroeger lezen verschrikkelijk... inmiddels ben ik ouder, grijzer en een paar kilootjes zwaarder..  Ik heb lezen echt ontdekt. Sterker nog ik kijk veel minder tv en ga lezen (het moet niet gekker worden..) Vooral nu ik een e-reader heb. Deze ga ik niet promoten, (oké misschien een beetje.) 

 

Hier deel ik mijn favoriete boeken. Wie weet heb je er wat aan. Ik zeg tv uit en e-reader aan, mag natuurlijk ook gewoon een romantisch oud papieren boek zijn! Wie weet starten we een boekenclubje, hoe leuk is dat. Oké ik klink nu echt als een oude bes maar ik vind het oprecht leuk!

 

Elke maandag een nieuwe boeken tip online

 

Vanaf mei zal ik elke maandag een nieuwe boeken tip online plaatsten. Wat een feest! Ik vertel je waarom dit boek mij geïnspireerd of geraakt heeft. En wie weet ga je ook als een malle lezen..? 

 

Boeken tip: Dennis storm, weg ermee

Klik op de afbeelding voor het blog: Dennis Storm, Weg ermee. By Thee is Hip!
Klik op de afbeelding voor het blog: Dennis Storm, Weg ermee. By Thee is Hip!

E-reader...

 

Ik ben dol op mijn e-reader! Na lang wikke en wegen ben ik overgestapt van papier naar digitaal. Ik was verbaast van de helderheid van het scherm en de mogelijkheden. Alsof ik een echt boek las. Het andere grote voordeel vind ik dat je één boek hebt die tig boeken bevat. Hoe fijn is dat op reis of gewoon thuis. Hallo minimalisme! Gewoon een lege boekenkast! 

 

Een ander voordeel vind ik het lezen in de avond. Ik lees graag in bed en dat kan gewoon zonder storende lamp aan te doen. Wat fijn is als de rest van de kids eindelijk slapen.. De batterij van de e-reader gaat ook echt weken mee. Eens in de zoveel tijd laad ik deze aan dezelfde stekker als mijn telefoon op, ideaal.

 

Kobo e-reader

 

Ik heb gekozen voor dit merk omdat het me werd aangeraden door vriendinnen. Om eerlijk te zijn heb ik er geen seconde spijt van! De e-reader is super licht. Hij past zelfs in mijn jas. Ideaal als ik in de ochtend de hond uitlaat! Ik ga dan lekker zitten op een bankje in het bos. Hondje blij en ik heb weer mijn portie rust gehad. En dan moet de dag nog beginnen!

 

Verder heb ik er een bijpassend hoesje bij. Zodat je de e-reader als een boek openslaat en weer dicht doet. Dan gaat hij meteen in de slaapstand. En tevens beschermd hij je e-reader van kinderhandjes!

 

Kobo plus abonnement

 

Dit is echt een aanrader. Voor 9,95 euro per maand kan je onbeperkt boeken downloaden. Sommige nieuwe boeken zijn dan nog niet uit of je moet er extra voor betalen. Deze zet je dan op je verlanglijst en als ze wel in het gratis abonnement komen krijg je een seintje. 9,95 per maand is niet niks maar als ik een boek koop ben ik al gauw duurder uit dan dat bedrag. Ik lees ongeveer één boek per week dus haal ik het er prima uit! Hallo financiële vrijheid, nou ja een klein mini beetje dan. Maar alle beetjes helpen!