· 

#Corona-Creatief..

Creatief zijn in deze tijden hoe doe je dat?

Poef alle zekerheden zijn zo weggevlogen, foetsie! Ineens zit heel Nederland  massaal thuis te werken. Grote kanttekening hierbij: met je kids (inclusief Duracell batterijen)  om je heen, in je ontplofte VT wonen huis.. Een race van de mud masters is er niks bij (voor de #fitmoms onder ons..).

Hoe nu verder?

Manlief heeft een vaste baan (thank god!) dus we hebben een basis inkomen. Maar wat blijkt, ik heb totaal géén vitaal beroep, met nadruk op géén! Oké, die klap heb ik verwerkt, ik ben niet van belang voor onze maatschappij (AU!). Maar wat nu dan?

Creatief zijn...

De komende tijd geen inkomsten uit tafels/workshops en freelance klusjes in horeca keukens. Namens alle uitgebluste, tikkeltje te dikke (van thuiszitten ga immers je verdriet weg eten..) ouders: OPEN de scholen/crèches  alsjeblieft snel weer! Sorry deze noodkreet typte zichzelf...

 

Plan B hier! Ik moet (nou ja, niks moet..) aan de slag met mijn passies: koken, thee, D.I.Y (in huis...uiteraard!)  en bloggen. Thee = HIP! wordt 2.0...  Zodat als ik weer open mag (ooit..) mijn concept er gelikt uitziet. Ik bezit dan uiteraard een killer content (daar heb ik nu de tijd voor..). En mijn blogs worden dan massaal gelezen en gedeeld. De reserveringen voor mijn tafels stromen tegen die tijd als een malle binnen. Ook krijg ik mooie gratis producten thuis gestuurd, en de snoepreisjes vliegen tegen die tijd om mijn oren....

Dat is deel één van het creatieve Corona proces. Deel twee is mijn gratis maaltijden plus een heerlijk kopje thee bij de lieve oudjes brengen. Hier verdien ik geen euro op. Sterker nog het kost mij vele uren per dag. Maar wat is het leuk! De waardering die ik daarvoor krijg is niet uit te drukken in harde euro's! Kortom stiekem ben ik het trots op deze creatieve Corona prestatie. Doneer jij ook? Doe eens gek en klik hier voor meer info.

Reactie schrijven

Commentaren: 0