Theetuin: "De Torteltuin" een verborgen schat in Nispen!
Thee · 12. juli 2021
Deze theetuin in Nispen is een aanrader! Voor zowel jong als oud. Eén van de leukste theetuinen van Nederland al zeg het zelf!

Natuurlijk maak jij thuis een latte of cappuccino als een pro!
07. juli 2021
Naast thee drinken, blijft een koffietje ook hotter dan hot (en dat zegt een theesommelier...) Dus jij wilt thuis ook de perfecte latte of cappuccino voorschotelen, aan jezelf of aan je vrienden. Behalve dat je de koffie serveert in een kek mokje moet de smaak ook net zo zijn als het Italiaanse godendrankje. Maar hoe dan?

About tea, oh no about me!
07. juli 2021
Over jezelf schrijven is best raar. Ik heb geleerd dat de eerste zinnen belangrijk zijn voor een lezer. Want binnen een paar seconden besluit jij, mijn trouwe, toekomstige lezer.... Of je op deze geweldige pagina/website blijft of niet. Voel jij de druk al? Ik dus wel hè! En ik moet in deze alinea de kern beschrijven.. Oké de kern over mijzelf in een notendopje. Ik was een freelance kok. Werkte in verschillende horecakeukens. Verdiende super goed. Alleen de werktijden waren ronduit beroerd....

Vinexvrouwen, en nog meer Vinexvrouwen. Het boek dat je laat lachen!
Boeken tip · 05. juli 2021
Dat is wat Naima El Bezaz voor elkaar krijgt in haar boeken! De zelfspot als ze haar nek breekt is ongekend grappig! De boeken lees je in één ruk uit! Geen moeilijke woorden maar gewoon op een humoristische manier de waarheid beschrijven. Het leven in een Vinex wijk gaat niet over rozen.