Welkom bij de Kooktafel met thee!

Altijd al je eigen groene pesto willen maken, of wat dacht je van een heerlijke aioli. Wil je een goede salsa verde standaard in je koelkast hebben staan die heel gezond is en perfect past bij vele gerechten! Leer dit alles dan maken aan de kook tafel met thee bij Thee = HIP!

We gaan zelf aan de slag!

Ik leg het uit en jullie gaan dan echt zelf aan het werk. Ondertussen schenk ik heerlijke theeën en geef daar uitleg over. Uiteraard zorg ik voor de verse ingrediënten! En jij gaat naar huis met drie bakjes: groene pesto, Thaise aioli,  en salsa verde. Als alles klaar is gaan we uiteraard met vers brood de heerlijke spreads proeven!

 

Ook krijg je een samenvatting mee met daarin de recepten en werkwijze beschreven. Zodat je thuis de pesto, salsa verde en Thaise aioli  elke week kan maken! Ook staan de theeën beschreven in de samenvatting. Vind je de thee zooo lekker dan kan je deze ook kopen bij mij.

Locatie?

De kook tafel met thee wordt standaard bij Thee = HIP! gehouden. Wil je dat ik liever naar jou toe kom dan kan dat ook, in overleg.

Prijs per persoon:

De prijs per persoon, inclusief de bakjes die je mee naar huis neemt en de lekkere thee die je drinkt bedraagt op de locatie van Thee = HIP!  25,00 euro per persoon.

Workshop tijd:

Bij Thee = HIP!  van 12:00 tot 14:30 uur.

* Wil je liever een andere tijd of een andere datum dan kan dat altijd in overleg.