Op dit moment: 201 maaltijden geleverd en 582,50 euro gedoneerd!

Het goede doel van Thee is HIP!

Het idee was geboren. Door Corona zat ik ineens  thuis. Normaal werkzaam bij mijn bedrijf: Thee = HIP!

En toen?

Ontstond het idee om gratis maaltijden te maken en te bezorgen aan de oude mensen van Oud Rijswijk. Door het virus kunnen ze geen kant op. Hebben vaak geen kinderen waar ze op terug kunnen vallen. Een gezonde verse maaltijd brengt ze dan een lach op hun gezicht. Dat is mooi en dankbaar werk!

Sociale media..

Daar verkondigde ik mijn concept. Toen liep het ineens storm. Bekende en onbekende mensen gingen doneren. Zodat ik de ingrediënten kan kopen. Ook lokale bedrijven willen sponsoren. Hoe leuk is dat!  Bijvoorbeeld de meest ambachtelijke slagerij van Oud Rijswijk en omstreken: Vrijenhoek: www.slagerijvrijenhoek.com En een theewinkel www.theexpress.nl heeft thee geleverd zodat de 'gasten' zelf thuis een heerlijk kopje thee kunnen drinken bij hun maaltijd! Sinds vandaag staat ook de Albert Heijn Kerklaan Rijswijk www.ah.nl  op het lijstje. Zij leveren aan mij de vers pakketten van soep en maaltijden. 

Kortom het is een succes!

Inmiddels lever ik aan minimaal  10 ouderen een gezonde, verse maaltijd. De ene keer zijn het maaltijdsoepen (die zijn een hit!) en de andere keer een heerlijke pasta of stampotje.

Doneren doe jij toch ook?

Natuurlijk wil je dat. Elk bedrag is welkom! Hoe meer ik binnen haal hoe langer ik dit concept kan volhouden. Klik hier voor mijn bankgegevens. Of stuur mij een berichtje met het bedrag dat je wilt doneren dan stuur ik jou een betaalverzoek. Samen maken we de wereld net een beetje beter. 

Oh ja de plastic bakjes worden gerecycled!

De maaltijden worden is plastic bakjes geleverd. Deze krijg ik de dag erna terug om af te wassen en te hergebruiken!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen