Welkom bij het biologische en minimalistische huiskamer lunchroom van Thee is Hip!

 

Helaas vanwege Covid-19 mag mijn huiskamer lunchroom Thee is Hip! nog even niet open. Zodra het weer mag hoop ik jullie weer te mogen ontvangen aan mijn tafel! Ondertussen blijf ik heerlijke gerechten bedenken, mooie theeën drinken, bloggen en me bezighouden met de nieuwe locatie van Thee is Hip!... Een echte tuinkamer (in mijn stadstuintje) met uitzicht op de olijfbomen, en palmbomen. Met een Scandinavisch/strand interieur en een echt haardvuur! Wie wil dat nou niet? De verwachting is per 1 november open te gaan.

 

Handgemaakt servies

 

Het blauwe handgemaakt servies is speciaal ontworpen door mij en de leukste pottenbakster van Nederland. Zo voel je je als gast nog meer welkom en toch ook een tikkeltje speciaal (hoop ik..) Voor meer info over de pottenbakster in kwestie lees hier mijn blog: 4 redenen om te kiezen voor duurzaam en handgemaakt servies.

Welkom bij het huiskamerrestaurant van Thee is Hip! in Oud Rijswijk
Welkom bij het huiskamerrestaurant van Thee is Hip! in Oud Rijswijk

Minimalistische visie

 

Ik dek de tafel minimalistisch maar zeker wel feestelijk! Zodat alle aandacht naar de gerechten en thee gaat. En natuurlijk naar elkaar! Hierbij horen ook natuurlijke materialen, gerecycled hout, en materialen letterlijk uit de natuur. Denk hierbij aan takken, schelpen, oud hout etc. Lees ook mijn blog: Tips voor het dekken van een minimalistische feesttafel. 

 

Verse biologische producten

 

De producten die ik gebruik zijn uiteraard knetter vers, biologisch, lokaal en van goede afkomst! Kwaliteit boven kwantiteit. De gerechten bedenk ik zelf. Ik maak de gerechten letterlijk recht voor je neus! Alle sausjes, dressings, soepen, dips etc. maak ik echt van scratch. Die ga je dus niet vinden in de supermarkt bij jou om de hoek! Wil je leuke en makkelijke recepten voor thuis? Kijk dan eens bij mijn blogs over eten.

 

Thee, thee en nog eens thee

 

Ik vertel je alles over de theeën die ik schenk. Deze passen uiteraard perfect bij het gerecht. Ook verwerk ik soms thee als een ingrediënt in een gerecht. De thee drinken we o.a. in een wijnglas. Wil je meer lezen over thee en nog eens thee? Ja natuurlijk wil je dat! Lees dan hier alle thee blogs. 

 

Gerechten van minimalistisch huiskamerrestaurant Thee is Hip! in Oud Rijswijk.
Gerechten van minimalistisch huiskamerrestaurant Thee is Hip! in Oud Rijswijk.