Welkom bij het kleine huiskamer restaurant (lunchroom) van Thee is HIP!

Het concept is eigenlijk geleidelijk ontstaan. Ik was ontevreden als freelance horeca kok. Met name de werktijden. Weg was mijn inspiratie. Ik wist wat ik wilde: mijn eigen gerechten in mijn zelf ontworpen setting. Maar dan betaalbaar...

 

Werken met biologische en lokale producen. Tijd voor de gasten (ja jij daar!) En misschien wel het aller belangrijkst: tijd voor mijn gezin!

Opleiding tot theesommelier.

Het roer moest letterlijk om. Ik heb de opleiding theesommelier gevolgd aan de International Tea & Coffee  Academy. En nu wil ik jou als gast alles vertellen over de gerechten die ik serveer in combinatie met thee.

Er zijn verschillende tafels bij mijn huiskamer restaurant.

Zo is er voor ieder wat wils. De setting is huiskamersfeer.. logisch want je zit letterlijk in mijn huiskamer. Ik heb een grote eettafel voor maximaal 8 personen. Je kijkt direct mee de keuken in waar ik de gerechten recht voor je neus klaar maak.

Reserveer jij een plekje in mijn huiskamer restaurant?

Neem een kijkje bij mijn verschillende tafels en kies er eentje uit die het beste bij jou en je gezelschap past. Reserveer vervolgens de tafel via de telefoon of email. En dan zie ik jullie gauw in mijn kleine huiskamer restaurant.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen