Welkom bij de kookworkshop tafel!

Altijd al je eigen groene pesto willen maken, of wat dacht je van een heerlijke aioli. Wil je een goede salsa verde standaard in je koelkast hebben staan die heel gezond is en perfect past bij vele gerechten! Leer dit alles dan maken aan de kook tafel met thee bij Thee = HIP!

Ben jij klaar voor de kookworkshop met heerlijke thee?

Ik leg het uit en jullie gaan dan echt zelf aan het werk. Ondertussen schenk ik heerlijke theeën en geef daar uitleg over. Uiteraard zorg ik voor de verse ingrediënten! En jij gaat naar huis met 4 bakjes: groene pesto, Thaise aioli, antiboise en salsa verde. 


Overigens, je neemt zelf 4 afsluitbare bakjes mee (in het kader van weinig plastic verbruik!) 


Als alles klaar is gaan we uiteraard met vers brood de heerlijke spreads proeven!

 

Ook krijg je een samenvatting via de email met daarin de recepten en werkwijze beschreven. Zodat je thuis de pesto, salsa verde, antiboise en Thaise aioli  elke week kan maken! Ook staan de theeën beschreven in de samenvatting. Vind je de thee zooo lekker dan kan je vertellen waar je deze kan bestellen! 

Locatie?

De kook tafel met thee wordt standaard bij Thee = HIP! gehouden. Minimaal 2 personen, maximaal 8 personen. Wil je dat ik liever naar jou toe kom dan kan dat ook, in overleg.

Prijs per persoon:

De prijs per persoon, inclusief de gevulde bakjes die je mee naar huis neemt en de lekkere thee die je drinkt bedraagt op de locatie van Thee = HIP!  25,- euro per persoon.

Kookworkshop tijd:

Bij Thee = HIP!  van 12:00 tot 14:30 uur.

* Wil je liever een andere tijd of een andere datum dan kan dat altijd in overleg.

Reserveren

Mail Thee is Hip! of bel (06-23227161).

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen