· 

3 redenen voor vakantie in Nederland.

reis blog over Nederland
Op reis in Nederland, ga je mee?

Vanwege de Corona crisis zie ik voorlopig de grenzen niet open gaan. Dus mocht je op vakantie willen in de zomer dan moet je het echt dichter bij huis gaan zoeken.. Nederland dus!

3 redenen voor vakantie in Nederland:

Hieronder staan drie redenen waarom op vakantie gaan in Nederland helemaal de bomb is! Ben jij er klaar voor... is een echte eye opener, of een inkoppertje...

1: Lage reiskosten en korte reistijd.

Waarom de auto vol stouwen en dan 2000 km reizen met krijsende (jonge) kids op je achterbank? Waarom zou je dat in godsnaam doen?

 

Een groot voordeel van Nederland: binnen drie uur ben je aan de andere kant van het land. Dus de benzine kosten zijn laag! Niks uren in de rij op Schiphol. Je koffers op de kilo nauwkeurig wegen anders krijg je een boete. Nee hop die auto in! Of wat dacht je van de trein. Misschien heb je wel een eigen boot en reis je op die manier. En als je sporty spice bent ga je met de fiets! Hoe leuk is dat!

2: Ja maar het weer is altijd slecht in Nederland...

Nou dat valt reuze mee! Ik ben al twee jaar achter elkaar in Nederland op vakantie gegaan en beide keren top weer gehad. Oké Nederland is niet zon zeker. Maar geloof me, bij het Gardameer kan ook zo je tentje wegwaaien tijdens een storm (= ook niet fijn!) Zon garantie krijg je nooit, waar je ook bent.

3: Nederland is héél mooi!

Bizar eigenlijk. We vliegen de hele wereld over maar Nederland laten we links liggen. Je hebt er zoveel mooie plekjes, de natuur kan adembenemend zijn. En toch zien we dat niet. Of we willen het niet zien.. Nu door Corona hebben we  op dit moment geen andere opties meer...

Dus... ken jij een unieke vakantie spot in pittoresk Nederland?

Ik ben namelijk op zoek voor mijn blog naar de leukste vakantie  plekken in Nederland. Ken jij zo'n bijzondere logeer spot? Die elke reiziger zou moeten ervaren? Denk hierbij aan een tipi tent, woonboot, wijnvat, glamping, Tiny house, pipowagen, strandhuisje, B&B, of boutique hotel..

Oh ja... ook nog een beetje betaalbaar graag!

Want ik blog alleen maar over budget reizen (in combinatie met heerlijke thee en lekker eten!) Vijf sterren hotels zijn leuk, maar meer voor de rich and famous. Laat ik daar nou net niet onder vallen.. Net als drie kwart van Nederland, schat ik zo.

Kidsproof...

Ik heb drie jonge zonen, lees: ongeleide projectielen.. Die gaan ook mee. Dus een plek die een beetje kidsproof is zou fijn zijn!

reisblog over nederland
Opzoek naar de meest bijzondere overnachtingen, zoek jij mee?

Hebben ze ook nog eens een top ontbijt, lunch of een killer dinner?

Dan zou dat de kers op de taart zijn! Hoeft natuurlijk niet perse!  Maar geeft wel meer blog inspiratie! Heerlijk eten en drinken gaan altijd goed samen met een mooie vakantie!

Dus ben jij die eigenaar van die geweldige logeer spot?

Of ken je zo'n plek. Laat het me dan gerust weten! Want toerist in eigen land is helemaal hiper de hip, net als jij trouwens!

Reactie schrijven

Commentaren: 0