· 

Work hard travel harder

Super informatief boek!

Ik lees vaak in tijdschriften de term digital nomad.. maar wat is dat eigenlijk? En sterker nog, is het iets voor mij? Vandaar dat ik met dit boek in mijn handen stond bij de Bruna. Het mooie aan dit boek vind ik de positiviteit. In plaats van alle beren op de weg te beschrijven komen hier juist de mogelijkheden aan bod.

Meerdere ondernemers vertellen.

Elke ondernemer verteld zijn of haar tips en trics over het leven als digital nomad. Ook komen de leukste hotspots over de hele wereld voorbij. Vooral als je echt van plan bent om je eerste reis te maken  als digital nomad kan je veel aan die tips hebben.

Duidelijke taal.

Er worden geen moeilijke woorden gebruikt in het boek, en die enkele keer dat het wel gebeurd volgt er meteen een uitleg. De vraag of ik wat aan dit boek heb gehad? Kan ik zeker met ja beantwoorden. Als beginnend ondernemer zijn dit soort boeken inspirerend. Iemand anders heeft immers het pad al voor je bewandeld. Uiteraard niet exact hetzelfde pad (= onmogelijk) maar wel degelijk vergelijkbaar.

Ik wil meer...

Door dit boek te lezen wil ik nog meer weten. Niet perse over het reizen van een digital nomad maar meer over hoe pak je het proces ( soort roer om) nou het beste aan. Dit kwam ook uitvoerig aan bod. Maar dan zou ik juist  meer informatie willen gericht op het bloggen en marketing.

Conclusie?

Het boek bevat mooie foto's met een zeer persoonlijke touch. De inhoud heeft zeker een meerwaarde. Ook leest het super makkelijk weg. Kortom elke ondernemer die misschien locatie onafhankelijk wil werken:  schaf dit boek aan en je hebt meteen je eerste stap gezet! En misschien boek je na het lezen wel je eerste reis als digital nomad!

Reactie schrijven

Commentaren: 0